Ce este msvcr100.dll și cum rezolvi dacă lipsește

Ce este msvcr100.dll și cum rezolvi dacă lipsește. Dacă vedeți eroarea msvcr100.dll lipsește (is missing), indiferent dacă folosiți un PC sau laptop, trebuie să știți că acest fișier nu este prezent în System32. Mai jos veți vedea cum să rezolvați problema, și să rulați jocurile sau programele, care pană acum nu rulau.

Ce este msvcr100.dll și cum rezolvi dacă lipsește

Programele și aplicațiile necesită de multe ori ca alte fișiere să fie prezente pe computer. DLL reprezintă Dynamic Link Library și aceste fișiere sunt folosite de multe programe, inclusiv jocuri.

MSVCR100.DLL este un fișier care face parte din Microsoft Visual C ++ și este cerut de aplicațiile care au fost făcute cu Visual C ++. Este enervant dacă acest fișier lipsește din PC, mai ales când se rulează un joc sau o aplicație. Dar adevărul este, că problema se poate rezolva foarte repede.

Cum se instalează msvcr100.dll

Modalitatea cea mai ușoară de a instala fișierul este să descărcați Visual C ++ de la Microsoft pentru 32 biți sau 64 biți, asta depinde de sistemul vostru operativ.

Faceți clic pe butonul Download, apoi bifați fișierele pe care doriți să le descărcați. Dacă nu sunteți siguri ce fișiere să descărcați, selectați-le pe toate.

Ce este msvcr100.dll și cum rezolvi dacă lipsește Microsoft Visual C ++

După ce ați descărcat fișierul pe PC, faceți dublu clic pe el.

Ce este msvcr100.dll și cum rezolvi dacă lipsește instalare fisier

Când îl executați, controlul contului de utilizator vă va cere permisiunea. Acordați permisiunea, iar apoi veți vedea o fereastră ca cea din imaginea de mai sus. Fie instalați pachetul, fie alegeți opțiunea de reparare dacă aveți deja o versiune instalată.

Faceți clic pe Next, apoi pe Finish după finalizarea procesului. Acum, reporniți aplicația sau jocul și ar trebui să ruleze, fără să mai vedeți eroarea.

Dacă citiți acest articol de pe un telefon mobil, și nu aveți o conexiune la internet acasă. O altă soluție este să căutați pe un alt PC sau laptop dacă fișierul msvcr100.dll este prezent în (C:\Windows\System32). Dacă este, îl puteți copia manual în folderul C:\Windows\System32.

Iar dacă aveți probleme cu eroarea, api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll, citiți acest articol. Cum se rezolvă eroarea api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll.