Caută și instalează automat actualizările în Windows

Caută și instalează automat actualizările în Windows. Majoritatea utilizatorilor Windows utilizează caracteristica de sistem încorporată pentru a efectua toate actualizările de sistem necesare.

Caută și instalează automat actualizările în Windows

Cei care caută o soluție alternativă și, în orice caz, eficientă de a actualiza Windows-ul, poate folosi programul Portable Update.

Acesta este un program gratuit care poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să descărcați, să selectați și să instalați actualizările sistemului de operare.

Desigur, există multe programe de acest tip, însă Portable Update este mai diferit de toate celelalte programe, deoarece este capabil să caute în actualizările Windows-ului cele care lipsesc, apoi permite descărcarea și instalarea acestora pe computer.

Programul prezintă o interfață de utilizator destul de simplă de înțeles și împărțită în tab-uri, cum ar fi:

  • History, arată ultimele actualizări pe PC.
  • Search, caută actualizările Microsoft disponibile pentru calculatorul vostru și care nu au fost încă instalate.
  • Download, vă permite să descărcați actualizările care lipsesc direct de la Microsoft.
  • Install, vă permite să instalați toate actualizările.
  • Services, arată serviciile de actualizare utilizate.
  • Settings, afișează informații despre setările pentru actualizări.
  • Log, arată toate activitățile desfășurate de program.

Când rulați pentru prima oară programul va descărca unele fișiere de la Microsoft, esențiale pentru funcționare.

Apoi, făcând clic pe butonul Search, puteți începe căutarea noilor actualizări care nu au fost încă instalate pe computer și care pot fi apoi vizualizate din fila Download.

Toate actualizările neinstalate sunt selectate automat (de asemenea, puteți selecta manual cele care vă interesează) și pot fi instalate utilizând fila Install.

Rețineți că pentru a folosi programul Portable Update trebuie să aveți o conexiune la internet. Pentru a descărca acest program care caută și instalează automat actualizările în Windows, conectați-vă la site-ul oficial portableupdate și faceți clic pe butonul Click here to download

Dacă ați instalat noi actualizări în Windows și vedeți că PC-ul se comportă ciudat, puteți dezinstala aceste actualizări. Avem un articol care explică pas cu pas cum să faceți acest lucru aici. Cel mai simplu mod de dezinstalare actualizări în Windows 10.