Caută fișiere într-o rețea locală (LAN)

Caută fișiere într-o rețea locală (LAN). Profitând de o rețea locală, puteți partaja cu ușurință fișiere specifice între mai multe calculatoare, o operațiune care poate nu este la fel de simplă dacă vă aflați în schimb cu o cantitate mare de fișiere și foldere.

Caută fișiere într-o rețea locală (LAN)

Partajarea și, mai ales, gestionarea mai multor elemente se pot dovedi a fi destul de dificile în situații de acest tip și, prin urmare, utilizarea unui program special precum LanHunt s-ar putea dovedi a fi foarte utilă.

Program care caută fișiere într-o rețea locală (LAN)

LanHunt este un program complet gratuit și poate fi folosit fără niciun fel de problemă pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care vă permite să căutați fișiere și foldere care au fost partajate în rețea acționând simplu și rapid și, mai ales, având posibilitatea de a restricționa rezultatele prin aplicarea unor filtre specifice.

Programul LanHunt integrează funcția Open prin care puteți accesa direct folderul rădăcină al unui fișier specific. Fereastra principală a programului, așa cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol, integrează un câmp special de căutare, în care să introduceți termenii de căutare și un meniu derulant, din care să fie specificat tipul de fișier.

După începerea căutării, se afișează un ecran care conține toate elementele identificate, astfel încât să puteți deschide imediat și direct fișiere și foldere.

De asemenea, programul integrează comenzi speciale datorită cărora puteți actualiza manual baza de date locală cu fișiere și foldere, și vă permite să specificați intervalul de adrese IP pentru căutare, astfel încât să puteți vizualiza rezultatele căutării referindu-vă doar la anumite calculatoare din rețea.

Download LanHunt

Pentru download programul LanHunt, accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now (de obicei butonul se află în partea stângă sus), apoi pe pagina care se deschide dați click pe External mirror 1, așteptați câteva secunde și salvați fișierul LanHunt1.4-Setup.exe în calculator.

După ce ați descărcat programul, dați dublu click pe fișierul ..exe și instalați programul (Next, Install și Finish).

Dacă nu știți cum puteți activa transparența ferestrelor în Windows 8, vă sfătuiesc să citiți un articol separat. Activează transparența ferestrelor în Windows 8.