Calculatorul sau laptopul mai rapid la pornire

Calculatorul sau laptopul mai rapid la pornire. Nu este un lucru neobișnuit, faptul că în timp, cu numărul mare de programe în uz pe PC sau laptop, pornirea Windows-ului va dura mai mult timp.

Calculatorul sau laptopul mai rapid la pornire

Excluzând instrumentele și serviciile de sistem, cauza încetinirii ar putea fi datorată numeroaselor programe lansate automat la pornire.

Cea mai bună modalitate de a remedia problema este, să evitați ca aplicațiile nefolositoare să pornească împreună cu Windows-ul, pentru a face acest lucru, puteți folosi un program precum Anvi Startup Booster.

Desigur puteți opri programele din Startup și din Windows. Dar nu toți utilizatori știu să facă acest lucru, deci cu un program simplu la îndemână, și utilizatori mai puțin experți pot face acest lucru.

Anvi Startup Booster este un program complet gratuit, care poate fi folosit fără probleme pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), acesta vă permite să dezactivați programele nedorite la pornirea Windows-ului și să optimizați serviciile, setările de sistem și setările de rețea, toate acestea cu un singur clic.

Când programul este pornit pentru prima dată, aceasta efectuează o scanare completă a computerului pentru a vă informa în detaliu despre opțiunile disponibile pentru optimizarea PC-ului. Iar în fereastra programului veți vedea patru file.

Fila Home în fereastra programului, are o listă extensibilă de servicii de sistem, programe de pornire și setări de rețea. Fila Startup vă permite să calculați timpul necesar pentru a porni Windows-ul, iar fila Service vă permite să dezactivați anumite servicii pe PC sau laptop.

Fila Restore afișează lista tuturor modificărilor care au fost făcute pe computer folosind programul Anvi Startup Booster, permițând restaurarea uneia sau mai multor modificări.

Pentru a descărca acest program, care face calculatorul sau laptopul mai rapid la pornire, conectați-vă la site-ul anvisoft, apoi faceți clic pe butonul Free Download.

Dacă doriți să eliminați programe din startup în Windows 10, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum elimini programe din startup în Windows 10 pentru o pornire mai rapidă.