Backup și restaurare aplicații în Windows 10

Backup și restaurare aplicații în Windows pe PC sau laptop. Vom vorbi despre cum puteți face o copie de rezervă la aplicațiile din Windows 10 /8/7/ Vista sau XP.

Backup și restaurare aplicații în Windows 10

Deseori instalați o mulțime de aplicații și instrumente terță pe PC-ul Windows. Cea mai mare problemă cu aceste aplicații vine atunci când doriți să reinstalați Windows sau să faceți o instalare curată. Va trebui să instalați complet toate aplicațiile de la început. Pentru a rezolva această problema puteți folosi un program cum ar fi Cloning.

Program pentru backup și restaurare aplicații

Cloning este un program gratuit care vă permite să faceți o copie de rezervă la aplicațiile instalate și apoi să le restaurați după ce ați făcut instalarea curată. Programul este simplu de folosit și este disponibil gratuit pentru PC-uri Windows.

După cum puteți vedea în imaginea de la începutul acestui articol, puteți face backup la aplicații populare precum Photoshop, Chrome, IrfanView, LibreOffice, Mozilla Firefox, Opera, Qbittorrent, TeamViewer, Utorrent, VLC și multe altele. Puteți utiliza programul pentru a selecta lista tuturor aplicațiilor disponibile care sunt instalate.

Odată ce ați selectat aplicațiile, puteți face click pe butonul backup și programul va avea grijă de restul. De asemenea, cu acest program puteți face o copie de rezervă a cheilor de registry pentru toate aplicațiile instalate. Chiar dacă programul nu acceptă toate aplicațiile de pe PC, acesta are grijă de cele mai populare pentru Windows.

Acest program nu se limitează numai la aplicații. De asemenea, poate face o copie de rezervă a tuturor driverelor de pe PC. Acesta afișează toate driverele instalate pe PC și vă permite să faceți backup.

Program pentru backup și restaurare aplicații sau drivere

Odată ce ați făcut backup-ul, puteți utiliza managerul backup pentru a gestiona backup-urile, puteți șterge anumite copii de rezervă dacă acestea nu sunt necesare. Există, de asemenea, o opțiune de restaurare care vă permite să restaurați copia de rezervă. Puteți vedea lista tuturor copiilor de rezervă disponibile, iar din listă puteți selecta una și o puteți restaura.

Caracteristicile programului de backup și restaurare

  • Detectarea automată a programelor instalate
  • Backup la cheile de registry
  • Restaurarea backup-urilor se face foarte simplu
  • Gestionați toate backup-urile cu managerul de backup
  • Backup la drivere pentru instalarea manuală

Cloning este un program foarte util pentru Windows, acesta vă ajută să economisiți mult timp pentru a instala toate aplicațiile și driverele. Pentru download acest program de Backup și restaurare aplicații în Windows 10 sau versiuni mai vechi de Windows, accesați site-ul majorgeeks și faceți click pe butonul Download.

Dacă nu știți cum să faceți backup le Android citiți acest articol. Backup și restaurare din copia de rezervă Android.