Aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android

Căutați aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android? Aplicații pentru descărcat muzica, există cu adevărat pentru toate gusturile și pentru toate nevoile: pentru Android, pentru iPhone și pentru Windows 10 Mobile, pentru a descărca muzică de la diverse servicii de găzduire și rețele sociale, dar și pentru tonuri de apel pentru telefon.

Aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android

TinyTunes (Android)

Aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android TinyTunes

Utilizați un smartphone sau o tabletă Android și căutați o aplicație pentru descărcat muzica gratis pe Android? Atunci ar fi bine să încercați TinyTunes. Aceasta este de fapt o aplicație care utilizează bazele de date ale diferitelor servicii de găzduire a fișierelor și rețelelor sociale pentru a găsi melodii de toate felurile. Dar pentru a instala aplicația va trebui să abilitați sursele necunoscute pe telefonul vostru.Avem un articol despre asta aici. Instalează aplicații pe Android din surse necunoscute.

Jamendo (Android/iOS)

Aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android jemendo

Dacă sunteți fani a muzicii independente și doriți să descoperiți trupe noi sau artiști din întreaga lume, ar trebui să încercați aplicația Jamendo pentru Android. Este unul dintre cele mai importante site-uri din lume pentru muzică independentă și găzduiește mii de melodii de toate genurile. Cântecele pot fi ascultate gratuit, descărcate și chiar reutilizate în proiecte personale (doar atunci când sunt distribuite sub licență Creative Commons).

Audiko (Android/iOS)

Aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android Audiko

Audiko este o aplicație care vă permite să descarcați tonuri de apel pe telefonul vostru.Aceasta este o aplicație disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iPhone, este extrem de intuitivă și o bază de date imensă.

Zedge (Android/Windows 10 Mobile)

Aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android Zedge

Zedge este o aplicație dedicată tonurilor de apel, într-un articol dedicat pentru aplicații pentru descărcat muzica gratis pe iPhone sau Android, nu pot să nu menționez și Zedge. Este o aplicație pentru Android și pentru Windows 10 Mobile, care vă permite să descărcați tonuri de apel, imagini de fundal și teme pentru telefoane mobile în mod absolut gratuit. Există, de asemenea, o versiune pentru iPhone, dar în ceea ce privește tonurile de apel nu este absolut relevantă, deoarece permite doar descărcarea de tapet.

Dacă sunteți în căutarea de aplicați pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone avem un articol despre asta aici. Aplicații pentru a face video cu poze pe Android sau iPhone.