Aplicații de schimbat culoarea părului

Aplicații de schimbat culoarea părului. Dacă căutați o aplicație care vă permite să schimbați culoarea parului, cu siguranță acest articol vă va fi de folos. Veți găsi aplicații pentru telefon Android și iOS.

Aplicații de schimbat culoarea părului

În acest articol despre aplicații de schimbat culoarea părului veți găsi aplicații disponibile gratuit pentru smartphone-uri și tabletele Android și pentru iPhone sau iPad, aceste aplicații pot fi utile pentru a încerca noi culori ale părului și coafuri, înainte să vă schimbați tunsoarea. Dacă doriți să aflați care sunt cele mai bune aplicații din această categorie citiți în continuare acest articol.

Aplicații de schimbat culoarea părului gratis

Așa cum am menționat mai sus, în acest articol vă voi prezenta unele dintre cele mai bune aplicații de schimbat culoarea părului gratis, cu aceste aplicații puteți încerca o nouă culoare sau o coafură nouă. Mai jos veți găsi lista cu aplicați.

HairStyle: Hair Colore Maker

HairStyle: Hair Colore Maker

O aplicație bună de schimbat culoarea parului pe iPhone este HairStyle: Hair Color Maker. Această aplicație gratuită este disponibilă numai pentru iPhone și iPad și vă permite să vă schimbați foarte ușor și rapid coafura datorită unei interfețe minime și a diferitelor instrumente incluse.

Pentru utilizare descărcați aplicația din App Store. Când ați terminat de descărcat și instalat aplicația pe dispozitivul vostru, porniți aplicația și atingeți butonul Cameră foto, dacă doriți să faceți o poză nouă și să schimbați culoarea parului sau, atingeți pe butonul Gallery, dacă doriți să utilizați o poză deja salvată pe dispozitiv.

După ce ați obținut (sau ați ales) poza de utilizat pentru a încerca diferite culori, apăsați pictograma (+) și, în meniul care apare, apăsați opțiunea Color, pentru a vă schimba culoarea părului folosind una dintre culorile disponibile (situate în partea de jos). După ce ați ales culoarea potrivita, atingeți butonul situat în partea de sus și apoi atingeți pictograma cu săgeata în jos pentru a salva poza pe dispozitiv.

Hair Style Photo Editor

Păr editor fotografie stil

Dacă căutați o aplicație pentru Android încercați Hair Style Photo Editor. Această aplicație gratuită vă permite să vă modificați aspectul într-un mod profesional, puteți pune mustață, barbă, coafuri și, bineînțeles vă permite să schimbați cu ușurință culoarea părului.

După ce ați instalat aplicația Hair Style Photo Editor pe telefonul sau tableta voastră (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play sau din magazine alternative cum ar fi Amazon Appstore), porniți aplicația și, pe ecranul principal al aplicației apăsați butonul Cameră pentru a face o fotografie nouă pe care să o folosiți pentru editare sau apăsați pe butonul Gallery pentru a utiliza o fotografie deja prezentă în Galeria dispozitivului. După ce ați decis din ce sursă să importați fotografia, utilizați instrumentele de editare incluse și salvați modificările.

După ce ați făcut acest lucru, pe ecranul următor, utilizați butoanele situate în partea de jos pentru a adăuga o nouă coafură (Hair) și pentru a introduce alte elemente în fotografie, cum ar fi ochelari (Glasses), pălărie (Turban) și multe altele. Apoi, adaptați elementele adăugate, redimensionați-le și poziționați-le corect.

Apoi, reveniți la meniul de navigare și apăsați pe elementul Color, pentru a schimba culoarea elementelor adăugate, selectând una dintre culorile disponibile. Dacă sunteți mulțumiți de schimbările făcute, culoarea parului etc, apăsați butonul Save situat în partea de sus, pentru a salva fotografia cu rezultatul final în Galeria dispozitivului.

Style my Hair

Style my Hair

O altă aplicație de schimbat culoarea părului pe care ar trebui s-o încercați este Style My Hair, aceasta este o aplicație gratuită dezvoltată de L’Oreal, care poate fi descărcată pe Android (din Magazin Google Play sau din magazine alternative cum ar fi Amazon Appstore) și pe iOS din App Store. Interfața aplicației este foarte atractivă se caracterizează printr-un design foarte simplu, care face totul foarte intuitiv, permițându-vă să vă schimbați coafura foarte rapid și simplu.

După ce ați descărcat și instalat aplicația pe telefon sau tabletă, porniți aplicația și, pe ecranul principal bifați caseta referitoare la acceptarea termenilor și condițiilor a aplicației, apoi apăsați pe butonul Start. Pe ecranul următor, atingeți pe I am a customer și, dacă doriți, urmați tutorialul care este afișat pe ecran care ilustrează principalele caracteristici ale aplicației. În caz contrar, atingeți pe butonul Skip this step.

După ce ați făcut acest lucru, apăsați butonul Try a look și apoi apăsați butonul I agree, pentru a începe să utilizați tehnologia 3D Makeover. Apoi, alegeți nuanța de culoare pe care o preferați, dintre cele propuse și încadrați-vă fața, pentru a vedea schimbările în timp real, folosind camera integrată în aplicație. După ce ați ales culoarea, puteți utiliza și glisorul situat în partea dreaptă sus pentru a crește sau a micșora intensitatea culorii.

În schimb, dacă atingeți pe pictograma imagine puteți alege o poză din Galeria dispozitivului pentru a schimba culoarea părului chiar și la o poză.

Hair Color

Hair Color

Hair Color este cea mai buna aplicație de schimbat culoarea părului într-un mod virtual. Încercați această aplicație și veți vedea că nu veți regreta.

Această aplicație gratuită este disponibilă pentru Android (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play sau din magazine alternative cum ar fi Amazon Appstore) și iOS (aplicația o puteți descărca din App Store). Pe scurt, această aplicație vă permite să schimbați culoarea părului în timp real, folosind Camera foto, sau fotografiile care le aveți salvate pe dispozitiv. Aveți de unde alege dintr-o serie de filtre care vă schimbă culoarea părului într-un mod destul de realist.

Deci, după ce ați descărcat și instalat aplicația, porniți aplicația, atingeți pe pictograma adăugată pe ecranul de pornire sau în sertarul cu aplicații și, utilizați meniul din partea de jos, selectați una dintre culorile disponibile.

După ce ați făcut acest lucru, pentru a vă schimba culoarea părului încadrați fața, apoi algoritmul Hair Color va aplica un filtru care va schimba doar culoarea părului. Cu toate acestea, pe iOS unele culori sunt marcate cu pictograma stea și, prin urmare, sunt disponibile numai la achiziționarea versiunii Premium a aplicației care costă 2,29 euro.

Dacă doriți să schimbați culoarea părului la o fotografie care este salvată pe telefon sau tabletă, atingeți pe pictograma din colțul din stânga sus dacă utilizați un dispozitiv Android, sau pe pictograma camerei dacă utilizați un dispozitiv iOS.

Apoi, alegeți o fotografie din Galeria dispozitivului (pe iOS trebuie mai întâi să apăsați butonul Select From Photos) și selectați nuanțele de culoare din aplicație ca să obțineți schimbări virtuale de aspect.

Alte aplicații de schimbat culoarea părului pe Android și iPhone

Hair Color Changer Real

Aplicațiile de schimbat culoarea părului din lista de mai sus, după părerea mea sunt cele mai bune aplicații din această categorie. Dar, dacă căutați alternative, mai jos veți găsi alte aplicații.

  • Hair Color Changer Real (Android) – această aplicație vă permite, să schimbați foarte rapid culoarea părului. După ce ați făcut sau importat propria fotografie, puteți alege dintre numeroase culori disponibile, precum maro, roșu și blond, sau culori mai extravagante, cum ar fi albastru, violet și verde.
  • Perfect Hairstyle-Women & Me‪n (iOS) – această aplicație oferă  posibilitatea de a schimba cu ușurință culoarea și tăierea părului, utilizând instrumentele incluse. Pentru a face acest lucru, faceți o fotografie sau  încărcați una dintre cele deja prezente în galeria dispozitivului vostru sau puteți folosind fețele unor modele. Această aplicație este gratuită, dar pentru a accesa pachetul complet de culori etc, trebuie să achiziționați versiunea Premium care costă de 4,99 euro.

După cum probabil ați observat, în acest articol v-am prezentat doar aplicații de schimbat culoarea părului pe care le puteți instala pe dispozitive mobile. Dacă doriți să faceți același lucru folosind calculatorul, trebuie să aveți un program de editare pentru calculator cum ar fi Adobe Photoshop.