Află ce programe trebuie să dezinstalezi și din ce motiv

Află ce programe trebuie să dezinstalezi și din ce motiv. Există foarte multe programe care vă permit să dezinstalați programele din calculator, dar, în cele mai multe cazuri, toate sunt la fel, punând la dispoziția utilizatorului funcțiile de bază oferite, implicit, de Windows.

Află ce programe trebuie să dezinstalezi și din ce motiv

Dacă căutați un program de acest tip, dar să fie diferit de alte programe din aceiași categorie, ar trebui să luați în considerare ideea de a utiliza un program precum Should I Remove It?.

Află ce programe trebuie să dezinstalezi din PC

Should I Remove It? este un program gratuit și este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), și vă permite să dezinstalați programele din calculator, dar, spre deosebire de toate celelalte programe similare, ajută utilizatorul de a decide ce programe să elimine din sistemul de operare.

Acest program de fapt, efectuează o scanare a sistemului și apoi propune utilizatorului lista de programe utilizate și indică care dintre ele trebuiesc dezinstalate și, de asemenea, furnizează o serie de informații interesante. Pentru fiecare program din listă acesta va furniza informații precum descrierea, detaliile, versiunea Windows pe care rulează, evaluările utilizatorilor și multe altele.

Ținând cont de informațiile în cauză Should I Remove It? indică, în procente, ce program trebuie dezinstalat. Acționând din meniul Settings al programului, este posibil să setați programul astfel încât să efectueze o scanare periodică a sistemului de operare, în acest fel puteți ști întotdeauna dacă există programe pe care nu ar trebui să le mai utilizați.

Când dați click pe butonul Unistall pentru a dezinstala un program, instrumentul implicit de dezinstalare disponibil în Windows se va deschide și de acolo puteți continua cu dezinstalarea programului dorit. Acest program îl puteți instala pe un calculator sau laptop cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 sau Windows 10.

Download Should I Remove It?

Pentru download acest program care vă oferă informații despre programele care trebuiesc dezinstalate din calculator sau laptop accesați site-ul softpedia și dați click pe butonul Download Now iar în fereastra care se deschide dați click pe Softpedia Secure Download (US), așteptați 5 secunde și salvați fișierul ShouldIRemoveIt_Setup.exe în calculator.

Mai jos veți găsi alte programe populare pentru dezinstalarea programelor din calculator.

IObit Uninstaller PRO 7

program de dezinstalare IObit Uninstaller PRO 7

IObit Uninstaller PRO 7 este unul dintre cele mai bune programe de dezinstalare disponibile pe Windows. Odată descărcat și instalat, programul este gata pentru scanarea sistemului. Aceasta prezintă o interfață clară și intuitivă și afișează o listă cu toate programele instalate pe calculator.

Dacă ați folosit funcția de bază din Windows pentru a dezinstala un program, atunci vă puteți baza pe scanerul IObit pentru a găsi orice fișiere rămase. În plus, programul scanează browserele web instalate pentru a găsi toate pluginurile inutile pentru a îmbunătăți performanța sistemului de operare.

Ashampoo Uninstaller

Ashampoo Uninstaller

Ashampoo Uninstaller este un alt instrument foarte eficient, cu mai multe caracteristici integrate. Puteți dezinstala programe folosind diverse metode (cum ar fi dezinstalarea silențioasă sau dezinstalarea cu ștergerea automată a fișierelor nedorite).

Mai mult, în secțiunea Tools, există diverse utilități care pot fi utilizate pentru orice, cum ar fi gestionarea programelor care pornesc la pornirea sistemului de operare, eliminarea fișierelor duplicate, defragmentarea hard disk-ului și optimizarea regiștrilor.

Revo Uninstaller Pro

Revo Uninstaller Pro

Continuând cu programele de dezinstalare, vă propunem și Revo Uninstaller Pro. Este unul dintre cele mai folosite programe pe Windows, deoarece include o serie de funcții cu adevărat utile. Revo Uninstaller Pro este capabil să detecteze automat toate programele instalate pe calculator, oferind diverse opțiuni pentru dezinstalare.

Este prezentă și dezinstalarea rapidă care elimină programele și șterge automat fișierele rămase fără intervenția utilizatorului. Apoi există opțiunea de dezinstalare forțată pentru a elimina urmele programelor deja dezinstalate.

Pe lângă funcționalitatea sa principală, Revo Uninstaller Pro oferă și alte instrumente utile, cum ar fi eliminarea istoricului de navigare, configurarea programelor care pornesc cu Windows și așa mai departe. De asemenea programul, este disponibil și într-o versiune portabilă, deci nu este necesară nicio instalare.

Revo Uninstaller Free

Revo Uninstaller Free este versiunea gratuită a programului de mai sus. Interfața este foarte colorată și ușor de utilizat, dar în același timp include diferite instrumente pentru gestionarea programelor care pornesc cu Windows etc. Spre deosebire de majoritatea programelor de dezinstalare, Revo Uninstaller Free începe prin crearea unui punct de restaurare a sistemului, deci în caz de probleme puteți să restaurați.

CCleaner

CCleaner

În încheiere, CCleaner, cu siguranță nu putea lipsi. Deși nu este tocmai un soft creat pentru dezinstalarea programelor, acesta are mai multe caracteristici foarte utile.

Programul se ocupă în principal de eliminarea fișierelor nedorite. Cu CCleaner este posibil să găsiți și să ștergeți fișiere duplicate, să gestionați programele care pornesc cu Windows, să ștergeți în siguranță fișierele etc.