Adobe Flash Player pentru telefon Android sau tabletă

Adobe Flash Player pentru telefon Android sau tabletă. Vom vorbi despre cum puteți folosi Playerul Flash pe un telefon sau tabletă Android.

Adobe Flash Player pentru telefon Android sau tabletă

Suportul Adobe Flash Player a fost oprit de la versiunea Android Jelly Bean, dar chiar și după ani de zile încă mai trebuie utilizat. Dacă aveți nevoie să rulați Adobe Flash Player pe Android, citiți în continuare acest articol și veți afla cum să faceți acest lucru.

Instalează Puffin Web Browser

Mulți utilizatori Android nu utilizează niciodată alt browser decât Google Chrome, deoarece acesta este preinstalat în sistemul de operare mobil. Dar există alternative și, în funcție de nevoile voastre, alternativele ar putea fi chiar mai bune.

Puffin Web Browser este o astfel de alternativă și una care include în continuare suport pentru Adobe Flash. Aplicația o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play.

Puffin Web Browser în mod implicit va deschide pagini web optimizate pentru mobil. Acest lucru înseamnă că, pe pagini nu va exista conținut Flash. Pentru a comuta la modul desktop, trebuie doar să atingeți pe pictograma de meniu din partea dreaptă sus și să glisați comutatorul Request desktop site.

Această modificare poate fi făcută permanent în setările aplicației, atingeți pictograma de meniu, apoi alegeți Request desktop site.

Photon Flash Player & Browser este o alternativă la Puffin pentru vizualizarea videoclipurilor Flash și a site-urilor web pe Android.

Adobe Flash Player pentru telefon Android cu versiuni mai vechi

Dacă rulați în continuare sisteme de operare mai vechi, este încă posibil să descărcați Adobe Flash Player pentru Android 4.0 și versiuni anterioare. Veți găsi versiuni arhivate de Flash Player pe site-ul Adobe, dar va trebui să permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute. Acest lucru îl puteți face din setările de securitate a telefonului. Alternativ, puteți instala un browser precum Dolphin care poate vizualiza conținutul Flash.

Dacă nu știți cum să instalați aplicații din surse necunoscute, avem un articol în care explicăm pas cu pas cum se instalează aplicații pe Android din surse necunoscute.