Activare Windows 10 pe PC sau laptop

Activare Windows 10 pe PC sau laptop. Windows 10 se poate activa online dacă aveți cheia de produs. Vom vorbi despre cum se activează Windows 10 pe un PC sau laptop online.

să vă întrebați cum puteți să activați sistemul

Dacă ați actualizat la Windows 10, atunci s-ar putea să vă întrebați cum puteți să activați sistemul de operare și să faceți totul frumos și oficial. Există de fapt două moduri diferite de a face acest lucru, în funcție de modul în care ați făcut upgrade.

Cum verifici dacă Windows 10 este activat

Posibil că Windows 10 să fie deja activat pe sistemul vostru, deoarece cheia de produs este solicitată în timpul procedurii de instalare. Pentru a verifica acest lucru pe PC, apăsați tasta Windows apoi selectați Settings> Update & Security> Activation. În panoul principal veți vedea detalii despre versiunea de Windows pe care o executați și dacă este activat sau nu. Dacă vedeți mesajul Windows is activated, atunci nu trebuie să faceți nimic pentru că Windows-ul este deja activat.

Activare Windows 10 pe PC sau laptop verificare activare sistem

Cum activezi Windows 10 cu cheia de produs de la Windows 7, 8, sau 8.1

Dacă ați făcut upgrade-ul gratuit la Windows 10 pe care Microsoft l-a oferit de la lansarea sistemului de operare, atunci va fi activat automat prin intermediul digital. Acest lucru înseamnă în principiu că Windows 10 a recunoscut versiunea anterioară de Windows care a fost pe PC când ați făcut upgrade-ul și ați transferat validarea de la acea versiune la aceasta.

Dacă aveți vreodată probleme cu activarea, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile menționate mai sus și să utilizați cheia de produs din Windows 7, 8 sau 8.1 livrate împreună cu PC-ul (de obicei pe o etichetă în spatele laptopului vostru sau în documentele primite ).

Activare Windows 10 pe PC sau laptop introduce licienta

Activare Windows 10 cu cheia de produs cumpărată

Dacă ați cumpărat Windows 10 în cutie, atunci veți găsi cheia produsului pe o etichetă în cutie. Când introduceți discul în PC sau laptop și executați instalarea, la un moment dat în procesul respectiv vi se va cere cheia de produs. Introduceți codul, iar copia voastră de Windows 10 va fi activată automat odată ce vă conectați la internet.

Versiunile digitale de Windows 10 se comportă exact în același mod, cu excepția faptului că cheia produsului este de obicei inclusă în e-mailul de confirmare pe care l-ați primit când ați achiziționat sistemul de operare.

Cei care au cumpărat un PC nou cu Windows 10 instalat ar trebui să găsească, de asemenea, că este deja activat. Cheia de produs va fi în ambalaj, cel mai probabil pe o hârtie care a venit cu PC-ul.

Dacă vedeți vreodată că versiunea voastră de Windows spune că nu este activată, utilizați această metoda apăsați tasta Windows, apoi selectați Settings> Update & Security> Activation, și faceți clic pe Change Product Key, apoi introduceți cheia de produs de 25 de caractere pe care o aveți în documente sau e-mail.

Dacă nu știți cum să găsiți cheia de produs la Windows 10, avem un articol care vă poate ajuta aici. Cum găsești cheia de produs la Windows 10/8/7.