4 Moduri de a folosi aplicații Android pe PC cu Windows

4 Moduri de a folosi aplicații Android pe PC cu Windows .Vom vorbi despre cum puteți rula aplicațiile Android și chiar sistemul de operare Android de pe PC-ul vostru cu Windows. Mai jos veți găsi patru modalități de a face acest lucru.

4 Moduri de a folosi aplicații Android pe PC cu Windows

Aplicații Android pe PC cu Windows: BlueStacks

4 Moduri de a folosi aplicații Android pe PC cu Windows BlueStacks

BlueStacks este cel mai simplu mod de a rula aplicații Android pe Windows. Nu înlocuiește întregul sistem de operare. În schimb, rulează aplicații Android într-o fereastră pe desktop-ul sistemului Windows. Acest lucru vă permite să utilizați aplicații Android la fel ca orice alt program obișnuit. BlueStacks include, de asemenea, suport pentru instalarea ușoară a aplicațiilor din Google Play, astfel că procesul este cât se poate de simplu. Chiar mai bine, BlueStacks rulează aplicații și jocuri Android cu o performanță surprinzător de bună.

Emulatorul oficial pentru Android de la Google

4 Moduri de a folosi aplicații Android pe PC cu Windows Emulatorul oficial google

Google oferă un emulator oficial Android, ca parte a SDK-ului Android. Puteți să-l utilizați pentru a rula sistemul de operare Android într-o fereastră pe computerul vostru. Acest lucru vă oferă acces complet la întregul sistem de operare Android. Este destinat dezvoltatorilor să-și testeze aplicațiile Android.

Din păcate, emulatorul oficial Android este destul de lent și nu este o opțiune bună pentru utilizarea de zi cu zi. Este util dacă doriți să testați aplicații sau să testați cea mai recentă versiune de Android.

Pentru a folosi Emulatorul Android, descărcați Google Android SDK, deschideți programul Manager SDK și selectați Tools > Manage AVDs. Faceți clic pe butonul New și creați un dispozitiv virtual Android (AVD) cu configurația dorită, apoi selectați-l și faceți clic pe butonul Start pentru pornire.

Android-x86

4 Moduri de a folosi aplicații Android pe PC cu Windows Android-x86

Android-x86 pornește sistemul Android pe platforma x86, astfel încât să poată rula nativ pe procesoarele Intel și AMD. În acest fel, puteți instala Android pe un laptop sau o tabletă așa cum ați instala Windows sau Linux. Acest proiect a fost inițial demn de remarcat pentru a oferi o modalitate de a rula Android pe netbook-uri cu putere redusă, oferind acelor netbook-uri vechi o viață nouă.

Android on Intel Architecture

4 Moduri de a folosi aplicații Android pe PC cu Windows Android on Intel Architecture

Intel își dezvoltă propria distribuție de Android pentru noile PC-uri bazate pe Intel cu firmware UEFI. Este numit Android Intel Architecture, sau Android IA. Intel oferă chiar și un program de instalare, pe care îl puteți utiliza pentru a instala Android pe dispozitivul vostru Windows. Programul de instalare vă va întreba dacă doriți să păstrați Windows-ul pentru dual boot, deci este o modalitate bună de dual boot pentru Android și Windows pe un nou laptop sau tabletă.

Rețineți că acest proiect nu este stabil și nu va funcționa încă pe toate dispozitivele. În prezent, dispozitivele Samsung XE700T, Acer Iconia W700 și Lenovo X220T și X230T par să fie acceptate oficial. Acest proiect este cu adevărat interesant, deoarece este condus de Intel în sine. Acesta este probabil același software pe care îl veți găsi pe noile PC-uri Intel „Dual OS”.

Dacă cautați aplicații pentru a scana fotografiile cu telefonul mobil Android sau iOS, avem un articol care vă poate ajuta aici. Scanează fotografii cu telefonul mobil Android sau iPhone.